KÄYTTÖEHDOT

Käyttöehdot

Maalipisaran Internet-sivujen (Coloureffects.fi) käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Käyttämällä sivuja sitoudut noudattamaan voimassa olevia käyttöehtoja. Jos et hyväksy käyttöehtoja, kehotamme sinua ystävällisesti pidättäytymään Internet-sivujen käytöstä.

Tekijänoikeudet

Maalipisaran sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Maalipisara pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivustomme sisällön kopioiminen, jakaminen tai tallentaminen on kiellettyä ilman maalipisaran kirjallista suostumusta.

Lehdistötiedotteita, materiaalipankin aineistoa ja logoja on sallittua käyttää journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Tekstiä tai kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Maalipisaran Internet-sivuja saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten.

Vastuuvapaus

Maalipisara pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia. Maalipisaran Internet-sivuilta voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Ennen kolmansien osapuolien sivujen käytön aloittamista käyttäjän on hyväksyttävä heidän käyttöehtonsa. Maalipisara ei vastaa kolmansien osapuolien sivujen sisällöstä eikä korvaa muiden sivujen taikka omien sivujensa tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamia vahinkoja, kuten viivästys, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetys taikka muu taloudellinen menetys.

Toimitus

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueella käyttäen Postin ja Matkahuollon palveluita. Tuotteen saadessasi pyydämme sinua tarkistamaan tuotteen kunnon. Mikäli tuote on vaurioitunut, ota meihin yhteyttä kirjallisesti, jotta voimme sopia tuotteen palautuksesta tai hyvityksestä.

Toimitusaika

Tuote toimitetaan käyttämäsi toimituspalvelun mukaan. Yleensä toimitusaika vaihtelee 1-3 viikon välillä. Emme kuitenkaan vastaa tilauksien toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella.

Maksuehdot 

Käyttämämme checkout.fi maksunvälityspalvelun maksuehdot löytyvät tästä linkistä. (Avautuu uuteen ikkunaan)

Reklamaatiot

Mikäli taulu tai muu saamasi tuote on väärä tai viallinen, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse (maalipisara@coloureffects.fi) tai suoraan yhteydenottosivultamme täältä.

Palautusoikeus

Kaikilla Tauluilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tämän 14 päivän sisällä hyvitämme taulun hinnan kokonaisuudessaan taulun palautuksen yhteydessä, mutta pidättäydymme hyvittämästä taulun tai muun tuotteen kuljetuskustannuksia. Kaikissa palautuksiin liittyvissä tapauksissa täytyy meihin ottaa yhteyttä täältä

Jos tuote on vaurioitunut tai palautus tapahtuu yli 14 päivän jälkeen ostotapahtumasta, emme voi antaa hyvitystä tuotteesta. Tietyissä tapauksissa asiasta voidaan kuitenkin sopia toisin.

Kaupan peruminen

Tilauksen voi perua veloituksetta 24 tunnin sisällä maksutapahtumasta. Mikäli peruminen tapahtuu 24 tunnin jälkeen maksutapahtumasta, veloitamme siitä kuljetuskustannuksien suuruisen hinnan. Tuotteen maksu palautetaan 30 päivän sisällä perumisesta. Halutessasi perua tilauksen, olethan meihin yhteydessä yhteydenottosivujemme kautta.